tag:blogger.com,1999:blog-7045183942912737110.post3651717437642044867..comments2023-06-16T17:14:32.292+03:00Comments on Ilman reseptiä: Ruokavieraista, raakaruoasta ja jälkkärin merkityksestäAnnamarikahttp://www.blogger.com/profile/04604913830892173605noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7045183942912737110.post-39233498965193686922010-06-23T10:01:48.327+03:002010-06-23T10:01:48.327+03:00Tanja: <3 Unelmieni ruokavieras! ;)
H (mä niin...Tanja: <3 Unelmieni ruokavieras! ;)<br /><br />H (mä niin tiedän, kumpi!!): Siemenet aktivoituu, kun niitä liottaa. Niiden hyvikset (vitamiinit, mineraalit ja kaikki sellaiset) imeytyy paremmin ja siemenet alkavat myös itää, jolloin niiden ravintoarvo paranee huisisti.<br />Ja niin, ehkä tärkein: tosta kastikkeesta tulee pehmeää ja ihanaa, kun on siemenet on liotettu.Annamarikahttps://www.blogger.com/profile/04604913830892173605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7045183942912737110.post-22801022355133092992010-06-23T09:20:58.867+03:002010-06-23T09:20:58.867+03:00Miksi noita siemenöjä sun muita liotetaan?
<3 ...Miksi noita siemenöjä sun muita liotetaan?<br /><br /><3 H, mutta et arvaakaan kumpi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7045183942912737110.post-53989591369093926002010-06-17T22:10:21.786+03:002010-06-17T22:10:21.786+03:00mmmmmm kiitollinen ruokavieras kiittää taivaallise...mmmmmm kiitollinen ruokavieras kiittää taivaallisesta tarjoilusta, ehdottomasti parhaimmasta päästä!! ja totta on, että raakaruokaa jaksaa syödä ilman mättöähkyä ja tuskaa..vaikkakin sitten vähän liikaa, en moiti! :DTanjahttps://www.blogger.com/profile/12236048835820020015noreply@blogger.com