sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Parempi vaihtoehto

Hei pitkästä aikaa!

Ehdotan nyt jotain aika villiä:
Valitse aina parempi vaihtoehto.

Kävin äänestämässä. Pompittiin tytön kanssa lumikasat läpi, joten matkaan meni sopivasti paljon aikaa. Lappuun piirrettiin parhaan ehdokkaan numero eli kakkonen.

Sitten käveltiin kaupan kautta takaisin kotiin. Lapsen yhteiskunnallinen vaikuttaminen oli kouriintuntuvampaa kuin oma numeronpiirtelyni, sillä tyttö innostui keräämään kaikki karkkipaperit maasta roskikseen.

Kaupassa tämä katujemme sankaritar pyysi tätä. Kieltäydyin ostamasta Nestelen tuotetta, pyörittelin söpöä luomukaakaopurnukkaa hetken, laitoin senkin takaisin hyllyyn ja lupasin, että kotona on kyllä kaakaota.

Kotona lämmitin pikkukattilassa koko ajan sekoittaen, miedolla lämmöllä näitä:
Lisäsin kaakaoon vielä lopuksi vähän luomukuohukermaa, kun sitä sattui olemaan kaapissa. Kaikkia aineksia oman maun mukaan. Hunaja voi olla muutakin. Suomalainen hunaja on superimpi ja ekompi vaihtoehto kuin omani. Tämä pyöryttävän herkullinen purkki tuli joululahjaksi ja tyhjenee huimaa vauhtia.

Ihana norsukorvis on ihanan Mammun käsialaa.

Mitä tästä opimme?

1) Jos et ole vielä käynyt, mene vikkelästi äänestämään Haavistoa.
2) Kerää roskat maasta roskikseen.
3) Älä tue monikansallisia pahiksia, vaan tee itse sopiva määrä vaihtoehtoista sunnuntaiherkkua (mitä ikinä se sinulle onkaan) parhaista aineksista.
4) Osta söpöt korviksesi mielummin uniikkeina kierrätystaideteoksina kuin ketjukaupan massatuotteina, joiden alkuperä on epäilyttävä ja surullinen.

Nautitaan lumesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti