Hamppu tekee tästä namista narskuvaa. Alla ihana pehmeän kermainen suklaa ja päällä suolainen vaahto.
Hamppusuklaanamit
(n. 20 kpl)
20 g kaakaovoita
1 rkl kookosöljyä
1 rlk soijalesitiinijauhetta
1 rlk lucumaa
1 rkl kaakaojauhetta
1/2 rkl hunajaa
Vesihauteessa sekoittele nuo ylläolevat. Suosittelen raastamaan kaakaovoin, niin se sulaa nopeammin. Jaa massa pikkuruisiin karamellivuokiin ja laita jääkaappiin jähmettymään. Tee sen jälkeen päällinen.
PÄÄLLE:
10 g kaakaovoita
1 tl soijalesitiinijauhetta
reippaasti hyvää suolaa (ainakin 1/2 tl, maistele itse)
teelusikan kärjellinen hunajaa
2 tl hampun siemeniä
Vesihauteessa sekoita lujaa niin, että massa alkaa vähän vaahdota. Tiputa pieni määrä jääkaapissa osittain jähmettyneiden namien päälle. Jätä n. tunniksi tai vaikka koko yöksi jääkaappiin.
Juhlin äitienpäivää syömällä näitä aamiaiseksi :)
Parasta äitienpäivää kaikille äideille ja lapsille ja erityisonnittelut uunituoreelle Hanna-äidille <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti