lauantai 19. helmikuuta 2011

Räpsytiräps

On se hassua, miten mainonnan tai "mainonnan" uhri voi ihminen olla. Olen tietenkin kuvitellut tiedostavuudessani olevani immuuni kaikille naistenlehtihöpömainoksille ja sitten jään itselleni kiinni aika nolosta jutusta: Sen jälkeen, kun päätin vaihtaa kosmetiikkani luomuihin versioihin sitä mukaa kun vanhat myrkkytökötit loppuvat, ostin edelleen Diorin ripsiväriä, koska olin lukenut jostain, ettei luomuripsareilla saa näyttävää meikkiä aikaiseksi.

MITÄ MÄ AJATTELIN?!?

Joku jossain sanoo noin, en edes muista kuka ja missä. Ja minä uskon! Jäin kiinni tästä ajatusketjustani, kun kehuin luokkakaverin silmämeikkejä koulussa ja hän kertoi juuri ostaneensa uuden luomuripsarin. Menin sitten tämän livemainoksen jälkeen saman tien ostamaan samaa kamaa Ruohonjuuresta. Se siitä immuniteetista!

Teen nyt sellaisen kokeilun, että ostan eri merkkien ripsivärejä aina kun edellinen loppuu, kunnes löydän hyvän luomuversion.Tämä ensimmäinen ostokseni, saksalaisen Benecos - brändin deep black ripsiväri, on ollut yllättävän hyvä. Ripsistä tulee tuuheat, pitkät ja tummat ja harjakin toimii. Volyymiä saa sitä enemmän, mitä useampia kerroksia sutii eikä väri silti paakkuunnu.

Pelkkää auvoa yhteiselomme ei ole ollut. Pari viikkoa sitten sain meikit poskille, kun kävelin hyvän matkaa naamaan läiskivässä räntäsateessa. Lopputulos näytti aika karulle. Muuten väri on pysynyt siellä, minne se kuuluukin.

Loppupäätelmä: olen tyytyväinen ja voisin hyvin elää lopun ikäni tämän löydön kanssa, mutta aion kokeilla muitakin.

Laitanpa loppuun smoothiereseptin, kun niiden perään on haikailtu ja ruoastahan tässä blogissa kuitenkin on kyse ;) Harvinainen smoothie minun valikoimaani, kun ainesosalistassa ei ole lainkaan vihreää eikä marjoja. Välillä näinkin. Tätä nautittiin leffaherkkuna Notre Damen kellonsoittajan ohessa.

Suklaapirtelö

50 g kaakaomassaa
0,5 dl mulpereita
0,5 dl rusinoita
1 banaani
1 päärynä
vettä
jäitä

Laita mulperit ja rusinat likoamaan pieneen vesimäärään niin, että marjat peittyvät. Käytä luomurusinoita, jos mahdollista. Anna liota ainakin 30 minuuttia.
Huristele kaakaomassa rouheeksi blenderissä ja lisää sitten muut ainekset. Hurrur - valmis!

2 kommenttia: