maanantai 3. lokakuuta 2011

Raaka sadonkorjuulounas

Olen laiminlyönyt itseäni viime aikoina räikeästi. Vanhaan malliin olen päästänyt syysstressin iskemään lujaa. Elämä ei näytä ihanteelliselta ja siksi säälin itseäni lujaa ja unohdan perustarpeeni muun tekemisen alle. Se on näkynyt paitsi heikompana syömisenä, myös valitettavana sairasteluna ja kaikenlaisena fyysisenä oireiluna.

Tehkää siis kuten minä sanon (ja tästä päivästä eteenpäin myös teen) ja pitäkää itsestänne erikoisen hyvää huolta varsinkin silloin, kun muu elämä ei paijaa ja helli.

Viikonlopun lepäsin mökillä ja nappasin sieltä äidin kasvimaalta mukaani kaikenlaista. Tämän päivän itsehoitolounas koostuu puhtaasti itse kasvatetuista vihreistä. Voin luvata, että lopputulos maistuu vihreältä toisin kuin edellisen postauksen reseptit.

Sadonkorjuusmoothie

2 kourallista pinaattia
2 isoa lehteä lehtikaalia
3 talviomenaa kuorineen
10 cm pätkä lihavaa kesäkurpitsaa kuorittuna
kourallinen puolukoita
pari tl hunajaa
hyppysellinen ruususuolaa
hyppysellinen cayennepippuria
vettä mökkilähteeltä

Blendaa hyvin ja pitkään.

Nauti hitaasti. Älä tee samalla gradua.

Olet itse oman onnellisuutesi lähde. Älä etsi onnea muista ennen kuin osaat huolehtia itsestäsi. Smoothie on hyvä alku ;)

2 kommenttia:

  1. Oi sinä ihana, et arvaakaan miten oikealle hetkelle nämä sun ohjeet mun kohdalla juuri tänään osui. Kiitos siis <3 Myös smoothiesi kuulostaa (jälleen kerran) kokeilemisen arvoiselta.

    Mä tein tänään tällaisen: liotettuja manteleita ja rusinoita, banaani, ruukku tammenlehtisalaattia, riisimaitoa, mustikoita. Ulkonäkö paha, maku hyvä! <3

    VastaaPoista
  2. Jatkuvaa synkroniikkaa!
    Hihi, yrjön näköiset smoothiet on yleensä niitä herkullisimpia :D

    VastaaPoista