keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Rakastan teitä!

Sain elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen. Se lähetettiin vieläpä raakaruokamaailman ulkopuolelta. Ihmisenä kasvamisesta, vanhemmuudesta ja vaikka mistä analyyttisesti naputteleva SariP, Lupa olla minä -blogista antoi mulle postitin. Kiitos <3


Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
sen eteenpäin.


Mun jakeluvuoro! Oli vaikeaa valita vain viittä blogia. Päätin ottaa viisi eri aihealueen kirjoittelijaa, etten jakaisi pelkkiä raakaruokablogeja lukijoille jotka varmaan seuraavat suunnilleen kaikkia samoja kuin minä. Nyt julistetaan rakkautta yli rajojen! Tämän hetken viisi suosikkia tulee tässä.

EKA

Mirva kuvaa lähi-idän elämää blogissaan Ammanized. Hykerryttäviä tuokiokuvia, joita palaa katsomaan yhä uudestaan; arkisia, yllättäviä huomioita. En sano "Tämä blogi todistaa että kuvat todellakin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa", koska en ole niin kliseinen, vaan osaan sanoa sen jotenkin omaperäisemmin. ...en vaan just nyt viitti. Käykää täällä, kun kaipaatte pikaista karkumatkaa Suomen perusmeiningistä toiseen kulttuuriin.

TOKA

PikkuSquare kirjoittaa kahdella kielellä kaikesta kiinnostavasta blogissaan Sesa wo Suban. Tässä on nyt vaikeasti kuvailtava blogi. En osaa heittää sitä mihinkään kategoriaan ja siksi ehkä nautinkin lukemisesta. Kieli on kaunista. Näin hyvä kirjoittaminen on harvinaista blogimaailmassa. Vaikka tunnen kirjoittajan henkilökohtaisesti, avaa blogi henkilöstä ihan uusia ulottuvuuksia. Lukekaa itse, niin saatatte ymmärtää, mitä yritän tässä tavoittaa.

KOLMAS

Anni Minervan Puolitiessä on tekemisen meininki. Inspiroiva blogi, jossa asiaa paitsi ruoasta myös lautasen vierestä. Iloitsen ruokablogeista, joissa kirjoittaja näkyy ja kuuluu.


NELJÄS

Pikku tomaatti on ystäväni Hannan uusin, ihana blogi, jonka alkua seuraan kiinnostuneena. Tomaatintarkka supernainen tekee niin huoliteltuja postauksia, että tällainen huithapelisuihkija on ihan ihmeissään. Yrittäkää löytää kirjoitusvirheitä tuolta!

VIIDES

Kanssani saman alan nainen Miss Etutöölö on hauska. Miettii ajankohtaisia aiheita luultavasti eri suunnasta kuin sinä ja minä. Blogi, jota vielä moni ei ole ymmärtänyt löytää. Suosittelen kikatuskaipuisille.

P.S. Keittiössä hurisee. Meille tuli kuivuri kylään, hurraa! Aamulla maistellaan sipsejä. Pysy siis kanavalla ;)

2 kommenttia:

  1. Oih, kiitoksia tunnustuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitän ja kiroan sitä, että juuri nyt niin "hyvin kirjoitetussa" blogissani on pätkiä ikivanhasta päiväkirjastani, eli jotain kaikkea muuta kuin hyvin kirjoitettua... Onnea vaan siis kaikille sinne tätä kautta eksyneille ;)

    VastaaPoista