keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pelastavat avokadot

Välillä, kun ärsyttää liikaa, tekisi mieli syödä koko ajan. Tänään ärsyttää liikaa. Ärsyttää, että gradussa on sellainen vaihe kuin on. Tekee mieli lusmuilla ja juosta koko prosessia pakoon. Tekee mieli maata sohvalla, katsoa dvd:ltä sarjoja ja syödä roskaa.

Koska mä yritän pitää mielessä, mitä haluan ihan todella ja oikeasti ja pitkällä tähtäimellä enkä just vain tällä sekunnilla, istun huokaillen kirjapinon viereen ja naputtelen ankarasti. Oikeasti haluan syödä hyvin ja opiskella ja oppia ja saada hei jotain tutkimustuloksiakin.

Tiedostan liian hyvin, että tämä tämän päivän vastentahtoisuus on paljolti perua eilisestä, kun tein aika pitkän päivän ja uudesta kirjalöydöstä innostuneena luin gradumatskuja vielä kymmenen jälkeen illalla. Jos oppisi vähän vähemmän maanisesti työskentelemään välillä...

Lounaaksi tuntui työläältä tehdä mitään. Siksi en tehnyt mitään, vaan söin luonnon tarjoamaa valmisruokaa. Ensin luonnollisesti havahduin tämän päivän vähemmän hurmaavaan mielentilaan, kun höyläsin keittiössä kermajuustoa suoraan paketista suuhun. (En suosittele.)

Kun huomaat työntäväsi suuhusi mitä vaan silkasta turhautumisesta, tartu äkkiä avokadoon!

Kymmenen sekunnin gourmet-lounas


Halkaise kaksi avokadoa, poista kivet ja täytä toinen dijon-sinapilla, toinen oliivitahnalla. Saat täyttää jollain muullakin, jos mieli tekee.

Takaisin ahertamaan!


2 kommenttia:

  1. Nam! Meidän E:lle sopii avokadot, joten kerrankin resepti, jota voin hyödyntää. :) Tosin se sinappi jää väliin. Toivottavasti tällä kertaa noi avokadot on hyviä, välillä tulee sellaisia karmaisevia mustaa-verkkoa-täynnä -pelotuksia vastaan. Peukut pystyssä.

    Ja peukut pystyssä myös sun graduiluille! Jos tulee eteen tenkkapoo niin mulla on se yks juttu mikä voi auttaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Tässä reseptissä tiivistyy mun innovatiivisuus :D Mut jee, jos sullekin löytyy syömistä! Oli täydellisiä avokadoja, onneks.

    Mun tenkkapoot niin kaipaa sitä yhtä juttua. Bring it on! Voisin tehdä siitä postauksenkin, paitsi jos on karseeta ;)

    VastaaPoista