perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vihreä smoothie ja heihei Antigone

Terveisiä flunssan kourista. Olen huipputaitava nappaamaan räkätauteja. Itse alan hiljalleen olla paremmassa kuosissa, mutta lapsi heräsi niin puolikuntoisena, että otin heti aamusta järeät aseet käyttöön. Pistin blenderiin kaikkea ihanaa ja huristin pitkään. Syntyi ihanan pehmeä, suorastaan kermainen smoothie.

Smoothie sisään - flunssa ulos

1 avokado
puoli ruukkua lehtisalaattia
reipas palanen inkivääriä
1/2 dl tyrnimehua
1 rkl hunajaa
2 tl spirulinaa
2 tl bee pollenia
1 rkl lucumaa
2 tl soijalesitiinijauhetta
vettäHuomenna on viimeinen mahdollisuus nähdä tyylikästä tragediaa Ruoholahden ForumBoxissa klo 19. Paikkoja on katsomossa muutama ja uskallan palautteen perustella lämpimästi suositella. Tässä maistiainen ekasta esityksestä. Ette varmasti arvaa, mitä tässä tapahtuu, jos ette tule itse kurkkaamaan ;)

7 kommenttia:

 1. haaa ja oooo vaan mitä mitä ovat spirulina ja bee pollenia?!

  VastaaPoista
 2. Puolet noista asioista on käytännössä mahdottomia löytää täältä. Onneks raahasin oman spirulinapurkin mukana matkalaukussa :)! Esitätkö mulle oman Antigonen kun palaan? Väliajalla kahvia ja raakaruokaa ;).

  VastaaPoista
 3. Aina omat levät mukana :D Saat suomeentulopalkaksi ihan mitä hyvänsä! Yksityisantigone on selviö ;) Tuutko nyt? Entä nyt? Entä nyt?

  VastaaPoista
 4. Levää on vielä yli puoli purkillista, tuun kun se loppuu! Ehkä jopa lopuilla ruokin teitä ja/tai tein kissoja... Ja koska kaiken lihailottelun kompensaatioksi oon luvannut vegaanikuukauden, meillä on edessä monta oi-niin-ihanaa-raw-hetkeä. Kerää siis reseptit ;). <3

  VastaaPoista