torstai 3. maaliskuuta 2011

Kuulumisia ja uudistunut blogi-ilme

Vihdoin sain uudistettua blogin ilmettä enemmän itseni näköiseksi. Maailman suurin kiitos ja rutistus avusta ihanalle miehelle kameran takana ja ihanalle naiselle, joka jaksoi naurattaa siinä kyljessä!

Paasto

Tulossa on ainakin paastopostausta, sillä suuri paasto lähestyy ja aloitan sen nestepaastolla ensi viikolla. Vähän mietityttä kaupan valmiiden mehujen käyttö... Omassa monitoimikoneessani oleva mehulinko on sen verran hidas, että sen kanssa mehujen tekeminen koko päivän tarpeiksi on tuskallista. Jos joku tahtoo pelastaa mun paastoavan elimistön kaupan pastöroiduista mehuista, otan viikoksi vuokralle (mieluiten vaihdan muuhun kuin rahaan) tehokkaan lingon/puristimen enemmän kuin mielelläni!

Matka

Loppukuussa olen lähdössä Brysseliin juomaan smoothieta ja shampanjaa sekä leikkimään parhaan ystävän luokse. Koitan diilata mukaan kunnon kameran, että saan dokumentoitua kaiken ihanuuden! Olen innoissani jo siksi, että lähden ensimmäistä kertaa elämässäni ihan yksin matkalle.

Pientrauma

Nyt vietän viikon mittaista sairaslomaa ja flunssa alkaa vihdoin viimein hieman hellittää otettaan. Kävin maanantaina lääkärissä ja -ajat muuttuvat- antibioottien sijaan lääkärisetä määräsi lepoa. Piti oikein puhuttelun siitä, mitä lepo tarkoittaa: teetä, elokuvia ja musiikkia! Puhuttelu tuli oikeaan kohteeseen. Taas. Hitaasti mä opin ottamaan iisisti. Ihanaa, että joku muu pysäyttää silloin kun en itse ymmärrä. Sairaslomatodistuksessa lukee "pitkittynyt ylähengitysteiden infektio, poskiontelontulehdus ja oikean kylkikaaren pientrauma". Mun mielestä tuo pientrauma on jotenkin hirveän söpösti sanottu.

Olen parantunut esimerkiksi tämän levyn laulujen tahtiinHuristelin yhden herkkumehun itselleni omalla lingolla. Lasillinen tai pari silloin tällöin onnistuu sillä oikein hyvin.

Päärynäporkkanaselleri-inkiväärimehustelu

1 päärynä
2 porkkanaa
2 varsisellerin vartta
pieni pala inkivääriä

Paina mehulingon läpi ja nautiskele. Taivaallista; pehmeää ja vahvaa samaan aikaan!

2 kommenttia: