sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Valmiiseen pöytään

Mainitsin viime viikolla, että nauttisin tänään tämän brunssin.

Ravintolapäivästä tutut tytöt ylittivät odotukset. Eilisen superhauskan polttaripäivän ja -yön päälle tämä toimi loistavasti. Söin ihan liikaa. Kohtuus ei kuulu sanavarastooni.

Tarjolla oli aivan hillitön määrä herkkuja ja kaikkea piti tietenkin maistaa. Lehtikaalisipsit maistuvat taivaallisille. Ketsuppi ja sinappi yllättivät maistuessaan aivan ketsupille ja sinapille :)

Leivät ja kräkkerit olivat luksusta, koska en niitä itse kuivurin puuttuessa ikinä tee.

Lapsi hihkaisi spontaanisti 'patonkia' maistaessaan: "Tää on todella hyvää!" Söi muutenkin enemmän kuin tavallisesti. Erityisesti maistui maa-artisokka-omenasalaatti. Joku kokeilu vastaavasta tapahtuu omassa keittiössä varmasti pian.

Jälkkärit sulivat suussa, vaikka epäilin, etten jaksaisi kaiken mättämisen jälkeen niitä enää edes maistaa. Tyrnitäytteinen valkosuklaa oli parasta.

Syökää silmillä, olkaa hyvä:Elävän ravinnon yhdistys
vaikutti ensitutustumiselta lämminhenkiseltä ja innostavalta paikalta. Ehkäpä saavat uuden jäsenen :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ihanasta brunssista! Mutta nämä tytöt ovatkin ihan huippukokkeja. Lisää vain aktiivisia ja innostuneita jäseniä ERYyn, niin toiminnasta tulee vielä parempaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihan huippuja, kaikin puolin! Ennen gradun valmistumista en uskalla liityyä mihinkään enkä ees hengittää mihinkään toimintaan päin ;) Sen jälkeen voi taas vähän katsella ympärilleen; oon kyl tosi kiinnostunut.

    VastaaPoista