keskiviikko 22. elokuuta 2012

Jokatytön kurkkukeitto

Syksy todistaa itseään sateella, tuulella ja harmaalla taivaalla. Itse todistan syksyä täyttyvällä kalenterilla ja syksyltä tuntuvilla töillä. Koulut ovat alkaneet, Kiikin syyskausi alkaa kuun vaihteessa ja lukion teatterioppilaita odotan jalat väpättäen ja aivot suristen.

Omassa koulussa käyn vain pari kertaa viikossa, sillä en osallistu työpajaopetukseen ennen joulua. Sen sijaan päiväni täyttyvät tuntisuunnitelmien laatimisesta ja gradusta, sekä muutamista säläopinnoista yliopistolle ja ammattikorkeaan. Tämä tuntuu niin luksukselta! Mulla on sopivasti tekemistä; paljon, muttei aivan liian paljon. Ah! Olen valinnut gradulle palautuspäivän, joka tuntuu nyt oikealta ja lähes realistiseltakin.

Tänään olen niin töiden lumoissa, että lounas saa valmistua erittäin pikaisesti. Niinpä blenderi esiin ja surrrrrrisemaan!

Lukijamäärät ovat räjähtäneet. Kiitos siitä <3 On mahtavaa kirjoittaa, kun tietää, että täällä joku lueskelee. Uusien blogivierailijoiden kunniaksi teen lounaskeiton, jonka ainekset löytää jokaisesta lähikaupasta. Haastan teidät kokeilemaan tätä. Aika edullinen, tosi hyvä ja ennen kaikkea nopea ja helppo valmistaa. Jos et omista blenderiä, käytä sauvasekotinta.
Jokatytön kurkkukeitto


10 cm pätkä kurkkua
1 avokado
2 rkl sitruunan mehua
vähän persiljaa
paljon (n.1 ruukku) tilliä
vähän hyvää suolaa
vähän mustapippuria
2 dl vettä

Kaikki sekaisin surrrrrrrrrhurrrrrr <3Annoksen voi kuorruttaa millä vaan siemenillä (voi myös jättää kuorruttamatta) ja rouhaista vähän suolaa siihen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti